All Heaven Is Bursting Open

Our Oneness is the Whole Story.

I insist that We are One. Why would I do that unless this is the God’s Honest Truth? Your arms may keep at bay from you your recognition of this Truth. You might say that this could become true some day, yet it cannot possibly be true yet. Where did this idea of yours come from?

Beloveds, there has to be more that is true than you accept now. It is as though you are automatically primed to deny what is true for as long as it takes you to open your Heart Fully into your Consciousness — and open your Inner Eye as well.

C’mon, now, why not open yourself fully now? Why in God’s Name not?

I am telling you with no ands, ifs, or buts that this is the Truth of You, yet you persist in putting off this realization, this realization that will open the world for you, turn the key within that unlocks you from past-held beliefs, that keeps Enlightenment at bay as if Enlightenment were distant from you and out of your range. There must be something of this configuration that lets you believe you are wise. There must be something desirable to you about putting off your recognition of Truth. What is it exactly that you gain by insisting on your ignorance as the Truth? Would you really rather be a pipsqueak or what I say, without reservations, you Truly Are. Why oh why do you insist on being more aware than I am?

via All Heaven Is Bursting Open | Heavenletters

Advertisements

One thought on “All Heaven Is Bursting Open”

  1. Szeretett Glória! Örül a szívem és lelkem, hogy erre az oldalra találtam. Azt hiszem mindennek megvan a maga ideje, talán ezért van az, hogy most olvasom ezt a történetet. Igaz még csak bele olvastam, de úgy érzem, hogy most kell reagálnom, majd később bővebben írok magamról. Most csak annyit, hogy 70 éves vagyok, és az utóbbi években éreztem erős késztetést, hogy az életemet meg kell változtatni. Éreztem, hogy valamilyen feladattal születtem ide a Bolygóra és elkezdtem kutatni, hogy megértsem mi a feladatom, mit vállaltam. Mivel csak a magyar nyelvet ismerem, nagyon nehéz dolgom volt, mert általában amilyen témák érdekeltek, azok angol nyelven jelentek meg és eleinte nem volt olyan program a gépemen, hogy a szöveg fordítást igénybe vehettem volna. Katolikus vallású családban nőttem fel, így kereszteltek, gyerekként imádtam templomba járni, megáldoztam és bérmálkoztam, de később a rendszer tiltotta a vallást. Felnőtt fejjel azon gondolkodtam, hogy bár csak egy Isten van, mégis sokféle vallás létezik miért van ez? Arra a következtetésre jutottam, hogy a teljes igazságot senki sem ismeri, azt csak Isten tudja és fia Jézus, aki erre a bolygóra azért született, hogy az embereket tanítsa. Érdeklődéseim során különböző nézetekkel találkoztam és azokból a szívemre hallgatva fogadtam el nézeteket. Ennek az lett a következménye, rájöttem, és éreztem, hogy Istent nem kívül kell keresnünk, Ő bennünk létezik és nem csak bennünk. Isten jelen van minden létezőben nem csak itt a Földön, hanem az egész Világegyetemben fény és szeretet formájában ami az energia, mi pedig egy vagyunk Őbenne, ezért igaz az, hogy egy van mindenben (Istenben) és minden van egyben. Nem sokat tudok arról, hogy az energiák hogyan működnek, de elég gyakran érzem az energia jelenlétét a szívemben és az egész testemben rezgés formájában, ami nagyon jó érzés. Érzem a szeretetet és azt, hogy meg kell osztanom a Világgal, amit meg is teszek. Kapcsolódom érzéssel Istenhez, Jézushoz, valamint Gaia-hoz és vizuálisan érzem, hogy mindent átölel a fény és a szeretet és a

    2017-04-23 17:42 GMT+02:00 AGR Daily News Service :

    > A Green Road Project posted: “Our Oneness is the Whole Story. I insist > that We are One. Why would I do that unless this is the God’s Honest Truth? > Your arms may keep at bay from you your recognition of this Truth. You > might say that this could become true some day, yet it cannot poss” >

    Like

Comments are closed.